Viime viikolla eksyin taas jotenkin vaate-/asusteliikkeisiin harhailemaan. Mitenkähän tämäkin taas pääsi onnistumaan. Nyt alkaa tuntumaan, että Himoshoppaajan salaiset unelmat -elokuva saattaisi hyvinkin ainakin nimen perusteella kuvata minua, vaikka en kyseistä elokuvaa ole nähnytkään.

Kuten siis tuli mainittua shoppailuinto iski jälleen ja tällä kertaa tein seuraavanlaisia löytöjä.

Ihanat kengät Andiamosta, vaikkapa bileiltaan.
1242244580_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Näitä kenkiä sovitin ja sovitin, välillä kävin muissa liikkeissä ja palasin taas sovittamaan. Pakko oli todeta, että nämä ovat mahtavat ja mukavan myyjän ystävällisen palvelunkin myötä tein ostopäätökseni, jota en kyllä kadu.

Aiemmassa postauksessani mainitsin meneväni viettämään viikkoa siskoni luo Tampereelle. Siskon kanssa kiertelimme kirppareita, kävimme Ideaparkissa ja lenkillä törmäsimme kyykäärmeeseen - IIIIIK ja YÖK! Mukavan rentouttava viikko poissa kotiympyröistä. Viimeisenä vierailupäivänäni kävimme vielä ennen junani lähtöä Stockmannilla, josta löysin kauniit pitsihansikkaat äitini vanhan mustavalkoisen mekon kaveriksi.

Pitsihansikkaat Stockmann.
1242244305_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hansikkaat olivat ihme kyllä ainoa löytöni tuolta reissulta. Yleensä päädyn palaamaan kotiin suuremmat kantamukset mukanani kuin kotoa lähtiessäni. Muutamia minuutteja ennen junani lähtöä ostin hansikkaat ja sitten jo kiireellä juoksimme siskon kanssa viereiselle asemalle. Jossa sitten kuulutettiin junan tulevan parikymmentä minuuttia myöhässä, että se siitä kiirehtimisestämme. No enpä ainakaan myöhästynyt kyydistäni kotiin, jonne täytyi palata asioita hoitamaan. Vaikka mielelläni olisin jäänyt vielä pidempäänkin, mutta tällä kertaa näin. Uutta Tampereen reissua odotellessa... 

---------------------------------------------------------------------------------------------

Tänään kävimme äidin kanssa Seinäjoella, jossa yritin taasen etsiä itselleni jakkua. Yhden jakun löytäminen on osoittautunut minulle mahdottomaksi tehtäväksi. Jos löytäisin mieleiseni niin joko kokoani ei ole tai vaikka olisikin niin ei se istu päälleni, vaan on pienestä koosta huolimatta liian iso. Tänään poikkesimme katsomaan jakkua mm. Aukiaan, Aleksi13:sta ja River:iin. Ja kuinkas kävikään vihdoinkin löysin istuvan ja malliltaan sopivan jakun. Mutta - kuten sopivaa etsiessä usein käy oli hintakin sitä suurempaa luokkaa nimittäin 119 euroa. Joten ehkäpä se siitä jakusta sitten, upeutensa ja istuvuutensakin uhalla oli peräännyttävä ja jätettävä jakku henkarille. Ehkä minun unelmieni jakku vielä odottaa minua jossain muualla sopivamman hintaisena - EHKÄ?