Tammikuun toisena päivänä kävimme serkkuni kanssa ale ostoksilla. Päivä vierähti mukavasti kauppoja kierrellen, vaatteita hypistellen ja sovitellen. Ja minut himoshoppaajan tuntien tietenkin jotain myös käteen tarttuikin. Ja ihme kyllä ostamani tuotteet todella olivat (suurimmaksi osaksi) aletuotteita. Yleensä alemyynneissä käydessäni onnistun vain aina ihastumaan normaalihintaisiin tuotteisiin. Mutta kerrankin siis aleostokset olivat aleostoksia. 

Pitemmittä puheitta on aika esitellä ostamani tuotteet.

Korkeavyötäröiset farkut Mick's -liikkeestä.


Keltaiset helmet.


Leveähkö musta vyö.


Tunika-mallinen paita.


Jonka ostin seuraavana päivänä vaihtaessani sen ensin ostamani ruskean solmittavan vyön kanssa. Tuo vyö ei kotiin päästyäni enää tuntunutkaan omaltani ja onneksi sain sen vaihdettua tähän. Tosin vaihto tapahtui kiireellisissä merkeissä. Johtuen siitä, että oli noin tunti aikaa löytää vaihtoon sopiva tuote ennen junani lähtöä Tampereelle siskoni luo. 

Onnistuin siis tekemään hyvän ostopäätöksen kerrankin nopealla tempolla. Tapoihini kun kuuluu katsella tuotetta joka suunnasta ja punnita sen sopivuutta. Mutta ehkä kiireessä tehdään ne onnistuneimmat päätökset.