Sex and the city eli sinkkuelämää sarjasta tuli ehdoton suosikkisarjani, kun sen uusintakierros alkoi pyöriä televisiossa muutama vuosi sitten. Olinhan toki aiemminkin ko. sarjaa seurannut, mutta silloin se jotenkin kolahti täydellisesti ja sai minut nauliutumaan television ääreen. Sen päätyttyä menetin nuo aina innolla odottamani hetket Carrien, Samanthan, Charlotten ja Mirandan kanssa. Kun sain tietää sarjasta ilmestyvästä elokuvasta - se oli pakko saada nähdä niin pian kuin mahdollista. 

Nyt sitten muutama viikko sitten kaupan kirjahyllyjen ohi kulkiessani huomasin ilokseni Sinkkuelämää -elokuvakirjankin ilmestyneen. Myöhemmin näin kirjan uudelleen ja selailin sitä tarkemmin. Kaikki ne upeat kuvat, jutut ja eritoten henkilöhahmojen päällä olevat vaatteet ja asusteet saivat henkeni salpautumaan. Tästähän saisi oivan pukeutumisoppaan ja hyviä vinkkejä myöskin. Viikonloppuna siskoni ja äitini kanssa käydyllä shoppailureissuilla päätin tuon kirjan sitten ostaa. Olihan silloin sopivasti alkanut kirja-alekin. 

Tässä tämä ideoita pursuva teos nyt sitten on ja päätyi minun kirjahyllyyni.

Muuta en tuolla reissulla sitten tullutkaan ostaneeksi. Pääasia, että sain tämän kirjan omakseni ja kaiken lisäksi shoppailureissumme oli hauska.

Ja siskolleni vielä muistutukseksi se ostamasi paita oli TODELLA UPEA!