Jo viime viikolla asioilla ollessani, sitä vain jotenkin päädyin tarkastelemaan myös vaateliikkeiden antia. Aukiassa kului useampia minuutteja, kun sovitettavaksi löytyi niin monenlaisia kivoja asuja. Moneen niistä tykästyin, mutta kukkaro ei niinkään, joten oli päätettävä ottaako edes jotain vai ei. Farkkuhame, jota kokeilin oli niin hieno, että päädyin sen omistajaksi ja muut saivat jäädä liikkeeseen etsimään löytäjäänsä.

Viikonloppuna Tampereella käydessäni löysin valkoisen kauluspaidan, jonka ajattelin sen nähdessäni olevan oiva pari jo aiemmin ostamalleni kynähameelle.

Farkkuhame by Aukia ja paita by H&M.

Vielä tällä viikolla kävin etsimässä sopivaa laukkua, joka olisi hyvä ottaa pienille reissuille mukaan. Muutaman päivän matkalle kun ei haluaisi rehata mukanaan suuria kantamuksia. Jo aiemmin on ollut mielessäni löytää tällainen laukku, joka olisi siis sopivan tilava, mutta kooltaan kompakti. Niin sitten eilen pyörahdin paikallisessa HalpaHallissa ihan mielenkiinnosta katsastamassa heidän laukku valikoimaansa. Ja kuin tilauksesta eteeni osui juuri tuollainen tilava ja kompakti malli, joka vieläpä oli mukavan näköinen muttei liian huomiota herättävä.

Matkakassi by HalpaHalli (koko 50x37x13).

Viikonloppureissut täältä sitä tullaan "apilanlehti kassi" kainalossa.