Tänään olin pitkästä aikaa oikein kunnolla shoppailemassa. Shoppailu rentouttaa kummasti ja tämä shoppailukierros sai ajatukseni pois eilisestä päivästä sekä taisi tyynnyttää kiukkuani edes hieman. Sainhan viettää päivän lempipuuhissani. Pääsinpähän vihdoinkin alennusmyynteihin, vaikka parhaat olivat ehkä menneetkin jo päältä ja ale alkaa luultavasti lähenemään loppuaan.

No tulipahan käytyä eikä toki tyhjin käsin kotiin tultu. Käteeni tarttui pari mekkoa, jotka löysin Aukiasta sekä Anna Abreun cd-levy, joka oli impulssi ostos. Kotimatkalla nimittäin kuulin Abreun erään kappaleen ja siitä se ajatus sitten lähti, Annan levy oli pakko saada. Vaasasta tullessa siis poikkesin vielä Laihialla, siinä toivossa, että löytäisin levyn sieltä nyt heti ja löytyihin se selailun jälkeen. Näiden tärkeimpien mainintojen lisäksi ostin vielä ripsiväriä ja muita kauneudenhoito tuotteita.

Kuvia näistä vaatteista en vielä voi laittaa, sillä kuvaaja on vielä Tampereella. Itse kun kuvia en pysty itsestäni nuo vaatteet päällä ottamaan. Vanhempani kyllä ottivat muutaman kuvan, mutta en ollut niihin kovin tyytyväinen enkä viitsi heitä enää vaivata.

Mutta eikös sanonta sano, että hyvää kannattaa odottaa.