Aika nopeasti sainkin kuvattua H&M:ltä tilaamani tuotteet. Joten esittelen ne nyt sitten tässä. Nämä vaatteet ja asusteet tulevat täydentämään karderoobiani, joka muuten edelleen on sotkuinen tai ehkä paremmin kuvaava sana on sekainen. Mutta emme nyt ajattele sitä vaan keskitymme näihin uutuuksiini. 

Mekko (puuvillaa ja elastaania)

1676908.jpg

Laukut (turkoosi/vihreä ja luonnonvalkoinen)

1676935.jpg

Mekosta pidin kovasti, se istui hyvin päällä ja tietenkin parhaat puolet korostaen. Minulle nimittäin on hyvin tärkeää pukeutumisessa saada tuoda esiin parhaat puoleni ja korostaa niitä.

Laukuistakin pidin, mutta oletin niiden olevan hieman pienemmän kokoisia, mitä ne luonnossa olivat (koko itse mitattuna n. 18x34). Olen vielä kahden vaiheilla pidänkö molemmat laukut vaiko vain valkoisen. Toisaalta turkoosista on tullut lempivärini, joten sen puolesta pidän siitäkin laukusta, mutta ongelma onkin miten yhdistää tämä asuste vaatteisiini ja millaisiin vaatteisiini se sopii. Ajattelin kyllä, että farkkujen kanssa se saattaisi sopia. Josko tuota turkoosia laukkua käyttäisi sitten vaikka arkisemmissa/jokapäiväisissä tilanteissa ja valkoista sitten juhlavammissa tilaisuuksissa.