No niin, nyt kun kerran shoppailun makuun on päästy ei sille näytä loppua näkyvän. Tänään poikkesin Vaasaan asioilleni ja enpä vain pystynyt pysymään kaukana vaateliikkeissä. Näyteikkunat kun kutsuivat luokseen magneetin tavoin.

Ensimmäisenä jalkani suunatsivat tietenkin H&M:n liikkkeeseen. Josta tarkoitukseni oli etsiä itselleni yöpaitaa, mieleistä ei tällä kertaa siitä kategoriasta löytynyt. Mutta muutaman topin löysin toppi kokoelmaani täydentämään. Niitä kun tarvitaan aina moneen eri tilanteeseen ja asuun yhdisteltäväksi.

Tällaiset edellisessä postauksessa esittelemäni topin "sukulaiset", tarttuivat matkaani sekä toppi pulani että istuvuudenkin kannalta.

Tämän topin väri ei kuvassa vastaa täysin sitä, mitä se oli luonnossa. Tässä näyttää jotenkin ihan punaiselta, vaikka oikeastaan on väriltään pinkki. 

1858415.jpg

Kaveriksi ostin vielä tämän ruskean topin, johon päädyin pitkän harkinnan jälkeen tämän ja harmaan sävyisen topin välillä pohtien.

1858410.jpg

Näiden ostoksien kanssa lähdin takaisin kotia tai pikemminkin työpaikkaani kohti, johon toisinaan saan "hälytyksen". Työt tuli tehtyä ja koitti kotiin lähdön aika kunnes muistin, että en ollut Vaasan reissulla ostanutkaan loppunutta meikkivoidetta. Käyttämääni meikkivoide merkkiä kun ei kotipaikkakuntani kaupoista ei löytynyt, niin ei muuta kuin takaisin auton nokka kohti Vaasaa. Ja täytyihän sitä tällä toisella kierroksellakin käydä piipahtamssa vaateliikkeissä. Tällä kertaa menin Vero Modaan, josta löysin aamuisten ostosten lisäksi vielä seuraavat tuotteet.

Vihreä paituli, jota en kyllä ihan heti olisi värin puolesta uskonut ostavani, mutta kuinkas kävikään. Jos joku sopii päälle kuin nakutettu ne se on sitten saatava!

1858433.jpg  

Toinen ostokseni oli tämä vyö, joka tuli tarpeeseen. Kaikki tällä hetkellä omistamani vyöt kun ovat niin leveitä, ettei yksikään niistä sovi käytettäväksi housujen kanssa. Tämä sattui miellyttämään silmääni ja näyttävän sopivalta niin nyt sitä sitten omistetaan vyö. Ihan heti ei pitäisi housujen nyt jalasta pudota.

1858438.jpg

Riittäisiköhän shoppailuni nyt hetkeksi aikaa tähän....