Tänään vietimme tavallisuudesta poikkeavan työpäivän. Aamulla menin ensin töihin tavalliseen tapaan, mutta varsinaisia työtehtäviäni ehdin tehdä vain parisen tuntia. Tämän jälkeen matkamme työpaikalta, melkein koko työporukan voimin, suuntasi Jurvaan Mäntylän matkailutilalle, jossa pidimme henkilöstön koulutustilaisuuden. Perille saavuttuamme päivän ohjelmassa oli ensin ruokailu talon antimista nauttien (keitettyä perunaa, kastike, possunleike, savukalavuoka, salaatti, kurkkukuiskaus ja jonkinlainen lanttusuikaleista ainakin luulisin näin valmistettu kiusaus sekä miniporkkanaa ja jälkiruoaksi hämmästyshuttu), jotka olivat oikein maistuvia. Seuraavaksi pidimme osastomme viikkokokouksen, jonka jälkeen vuorossa olikin kahvitauko. Ja ah, kahvin kanssa nautittavaksi saimme ihanaa tyrnistä valmistettua juustotorttua, voi mikä nautinto se olikaan. Kahvin jälkeen pääsimme sitten itse asiaan koulutustilaisuuteemme, jonka jälkeen matkamme suuntasikin jo kotia kohti. Näin tämä perjantaipäivä olikin sitten pulkassa. Elämys oli kyllä upea ja matkailutila kaunis maalaistalo idylliä henkivä paikka. Isäntäväkikin oli hyvin ystävällinen ja vieraanvarainen. Mikäli joskus matkaatte Jurvaan päin ja maalaismaisema kiinnostaa, niin suosittelen lämpimästi tuota matkailutilaa.

Oli mukava viettää päivää työporukan kanssa tällaisissa erilaisemmissa tunnelmissa. Työviikko päättyi rennosti ja laskeutuminen viikonlopun viettoon alkoi pehmeästi. 

 

Sain kuin sainkin tämän postauksen kirjoitettua. Tallentaessani juttua sain virhe ilmoituksen ja ajattelin, että siinä meni koko kirjoitukseni hukkaan. Aloitin sitten kirjoittamaan juttua uudelleen yrittäen muistella aikaisempaa tekstiäni ja sen tallennettuani huomasinkin edellisen kirjoitelmani sittenkin tallentuneen. Meinasin kyllä repiä jo pelihousuni, tuon tapauksen vuoksi, vaikka en pelihousuja omistakaan. Jos ehditte jo tuossa välissä sivuillani vierailla varmaan huomasittekin tuplapostaukseni.