Voi, voi, kyllä se nyt varmaan täytyy ottaa asiakseen ja siivota vaatekaappini lähitulevaisuudessa. Kohtaloaan ei voi uhmata ja horoskooppinikin uusimmassa Apu-lehdessä tuota jo povasi.

Tässä lainaus horoskoopistani "Tunnollinen ja työteliäs neitsyt saa vain haaveilla rentouttavasta kesälomasta. Velvollisuusviidakko tuntuu kietovan verkkoonsa juuri kesäloman alkaessa ja vaipanvaihto, siivousurakka tai kaappien järjestely ei anna tilaa leppoisalle kesäpuuhastelulle."

Ei se siis ilmeisesti auta kuin uskoa horoskooppiaan ja ottaa itseään niskasta kiinni ja ryhtyä tuumasta toimeen. Onhan tämä kaappien siivous ollut mielessä jo pidemmän aikaa, mutta ei vain jotenkin ole päässyt vielä toteutus asteelle. Aina sitä muka on jotain parempaa ja mukavampaa tekemistä. Kesälomaa ei kesäpestissäni museo-oppaana nyt kyllä ole, mutta löytyyhän sitä aikaa, kun sitä vain ottaa.

Joten ei kuin kaappien kimppuun, kun viikottaiset vapaapäiväni koittavat ylihuomenna ja maanantaina. Vai aloittaisinko tuon puuhan sittenkin vasta......