Miten ihmeessä nyt on jotenkin tämä bloggailu tahtonut jäädä, vaikka blogattavaa kyllä on. Shoppailemassa (niin paikan päällä kuin virtuaalisestikin) on viimeisten viikkojen aikana käyty toisinaan tuloksetta ja toisinaan taas tuoden mukanaan ihastuttavia löytöjä.

Muutamia viikkoja sitten tilasin mistäpä muualtakaan kuin H&M:stä kauniilta näyttäviä vaatteita ja asusteita, mutta suurin osa lähti kuitenkin bumerangina takaisin. Ei ollut sittenkään minulle tehty. Mutta jotain jäikin, nimittäin ihastuttavan turkoosit korkokengät, joita pitikin tilata kahta kokoa vertailua varten. Sovittamisen ja sovittamisen jälkeen onnistuin valitsemaan sopivamman koon (ei pitäisi olla niin vaikea nähdä mikä sopii ja mikä ei, mutta yllättävistä tilanteista sitä onnistuukin saamaan vaikeita).

Turkoosit korkokengät by H&M
   

Ja tuoreimpia löytöjä pitkästä aikaa korujen kiehtovasta maailmasta. Viime viikonloppuna pistäydyin pitkästä aikaa Emotionin myymälään ja olin jo poistumassa liikkeestä, kun silmäni osuivat koruihin. Vähemmän tulee koruja osteltua, kun kiinnostus kääntyy aina enemmän noihin vaatteisiin. Sieltä siis löytyi ihanat korvakorut ja lisäksi H&M:ssä käydessäni satuin päätymään ale korin luo, josta löytyi koruja ja muita pienempiä asusteita. Alekorissa silmiini pisti helisevän kaunis rannekoru. Nyt nämä koristavat yksityiskohdat odottelevat hetkeä pääsevänsä valokeilaan.

Korvakorut by Emotion ja rannekoru by H&M