Viime viikolla piti päästä rentoutumaan shoppailun parissa. Kierreltyä tuli eritoten vakioliikkeisiini kuuluvat H&M, VeroModa ja Aukia. Tällä kertaa ihme kyllä ensin mainitusta liikkeestä ostoksia ei tullut tehtyä, mutta jälkimmäisinä mainituista tein mieluisia löytöjä.

VeroModasta löysin ihomyötäiset farkut. Tällaisista housuista olen haaveillut jo pitkään ja nyt vihdoin ja viimein löysin jalkaani sopivat ja miellyttävät tämän tyyliset housut.

Kuva ei anna housuista yhtä hyvää kuvaa kuin luonnossa, sillä farkut näyttävät ihan mustilta. Todellisuudessa ne ovat tumman siniset Pieces -merkin farkut, joissa mukana strechiä.

Toisen löytöni tein Aukian liikkeessä. Sieltä mukaani tarttui tämä ihana mekko, jossa ihastuin eritoten sen muhkeaan kaula-aukkoon.
 
Tämä mekko pääsee käyttöön lauantaina setäni 50-vuotispäiville. Ja kun juhlapukeutumisesta on kyse tarvitseehan asu korut kokonaisuutta korostamaan. Korut löysin Glitter -koruliikkeestä, jotka sopivat mekon kanssa loistavasti yhteen.

Juhlapäivän asukokonaisuus on vain kenkiä vaille valmis, joita suuntaan huomenna etsimään. Toivottavasti palaan kotiin onnistunein tuloksin -   kenkien kanssa.