Keskiviikkona poikkesin yksikseni shoppailemaan kaupungin hälinään. On mukava viettää aikaa välillä ihan vain keskenänsä omaan tahtiin mielipuuhansa parissa. Monia liikkeitä tuli kierreltyä H&M, VeroModa, Aukia, K-kenkä, Andiamo, Aleksi13 ym. Monia vaatekappaleitakin tuli sovitettua, mutta kuinkas ollakaan ei mikään tuntunut miellyttävän silmääni. Lopuksi päätin poiketa vielä Citymarketissa kunnes huomasin matkalla J&C:n liikkeen, jossa ei pitkään aikaan olekaan tullut käytyä. Mielenkiinnosta heidän valikoimaansa kohtaan suuntasin sinne ja kas silmäni osuivat heti tähän punaiseen jakkuun. 

1238875389_img-d41d8cd98f00b204e9800998e  

Luulin jo joutuvani palaamaan kotiin vailla ostoksia, mutta tämän ihanan pirtsakka punahilkan värinen jakku oli pakko saada.

Tänään mietinkin asujani ja huomasin, että vuoden aikana olen alkanut käyttämään pukeutumisessani enemmän värejä. Aiemmin noita värejä jotenkin arasteli ja mietti niiden sopivuutta ulkonäköönsä. Mutta joskus on otettava riski ja räväyttää murtamalla perinteiset pukeutumisen harmaat, mustat ja ruskeat värit. Jokainen kaipaa piristystä ja sen voi saada aikaan ihanan iloisilla väreillä, joita maailmaan mahtuu.