Eilen toinen siskoistani perheineen tuli viettämään syntymäpäiviäni. Täytyihän sitä vieraille kakku valmistaa. Kakun tein saman kaavan mukaan kuin edellisenkin eli pohja pakkasesta ja täyte ja kuorrutus päälle. En kyllä tiedä mitä tein tällä kertaa "toisin" tuon kuorrutteen valmistuksessa, kun sitä näytti tulevan enemmän kuin viime kerralla. Ohjetta noudatin samaan tapaan paitsi, että tähän versioon käytin leivontaan tarkoitettua kaakaojauhetta ja edelliseen laitoin kaakaojuomajauhetta. Vastaavasti täytettä olisi taas voinut olla enemmän, johon käytin kaapista löytyneet vajaat aprikoosi- ja omenamarmeladi rasiat.  

Tällainen oli kakun lopputulos. 

1929537.jpg

Lahjojakin sain, vaikka sanoin ettei todellakaan mitään tarvitse tuoda. Ikää on kertynyt kuitenkin sen verran ettei nuo lahjat niin pääasiallinen juttu enää ole, toista se on pikkuväelle, joita lahjat aina kiehtovat.

1931957.jpg

Vanhemmiltani sain piirakkavuoka/kakkulapio-setin sekä kukkia, siskoltani leivontakirja + desilitra + purkinavaaja ja pullasuteja (tarpeellisia tarvikkeita, joita huomaa tarvitsevansa vasta kun niille olisi käyttöä), toiselta siskoltani sain kaksi leikkuulautaa + veitsiä sekä hänen lapsiltaan vanhemmalta söpöjä nallekarkkeja (rasiassa ihana teksti: Pieni yllätys Sinulle kultaseni!) ja nuoremmalta suklaata (paketin teksti: Tänään haluan antaa sinulle jotain pientä ja makeaa), jonka antaja paljasti jo ennenkuin sain paketin auki.