Keskiviikkona töiden jälkeen lähin shoppailemaan. Tarkoituksenani etsiä itselle uutta ruskeaa käsilaukkua ja saappaita. Käsilaukkua en saanut enkä kyllä myöskään kenkiä. Yhdet ihanat saappaat näin Biancon liikkeessä, mutta mutta... - hinta olikin sitten toinen juttu.

H&M:n kassin kanssa palasin sitten kotiin, ylpeänä ostoksistani. Kassista löytyi pari trikoopooloa sekä aivan ihastuttava mekko, joka oli IHAN PAKKO saada.

Viininpunainen poolo, jonka pelkäsin liikkeestä jo loppuneen. Kun ei ollut enää samassa paikassa kuin viimeksi sen nähdessäni, vaan ilokseni alennustuotteiden joukossa.

Valkoinen poolo

Ja tämä hurmaava mekko, johon silmäni kiinnittyivät heti.

Mekon kaveriksi sopii mainiosti tuo vähän aikaa sitten ostamani bile laukku. Nyt on siis bileasu kokonaisuus valmiiksi suunniteltuna seuraaviin toivottavasti pian koittaviin bileisiin. Mekon alla tuo valkoinen poolo, mutta ehkä musta sopisi paremmin. Liikkeessä kokeilin mekon alle harmaata pooloa, jota en tullut ostaneeksi. Sitä jäin vielä kyllä miettimään olisiko sittenkin pitänyt.

No huomenna olen menossa siskoni ja äidin kanssa shoppailemaan. Josko huomenna ostan sen poolon, mikäli vielä löydän. Luultavasti ostan jotain muutakin kivaa, mutta siitä lisää sitten myöhemmin.