Eilen kävin Seinäjoella taasen ostoksilla. Tällä kertaa lähdin etsimään jotain, jota minun on pitänyt jo kauan sitten ostaa. Suuntana oli siis urheiluliike Kesport ja ostettava tuote lenkkarit. Aikaisemmat lenkkarini ovat olleet minulla noin pari vuotta ja olivat jo elämää nähneet. Vanhojen lenkkarieni kärjessä oli nimittäin jo sormen mentävä reikä, josta kivasti tulikin vesi, hiekka ja kivet kenkään. Eivätkä jalatkaan olleet lenkin jälkeen hyvässä kunnossa rakkojen jäljiltä. Joten todellakin oli jo aika suorittaa tämä tarpeellinen ostos. Lenkkari ostoksille lähtöäni vauhditti myös torstaina edessä oleva töiden virkistysiltapäivä, jossa vietämme aikaa erilaisin urheilu toimin. Pakko siis ostaa lenkkarit, joilla kehtaa mennä ihmisten ilmoille. Tällaiset lenkkarit ostin, joiden kanssa en ihme kyllä kauaa ostopäätöstäni miettinyt.

1945304.jpg

Lenkkarit soveltuvat sekä juoksuun että kävelyyn, jollaisia halusinkin. Lisäksi lenkkareissa on pronaatiotuet, jotka olivatkin aivan ihanat. Niiden ansiosta kengät tuntui älyttömän hyviltä ja tukevilta jalassa. Niin hyviltä, että kun otin kengät pois olisin tahtonut ne heti takaisin jalkaani. Nyt, kiitos noiden tukien jalkani ei pääse lenkkeillessä taipumaan sisäänpäin. Hyvästi lenkkeilyn jälkeiset jalkakivut.

Lenkkarien lisäksi löysin nyt viimein myös join aika sitten mainitsemani silkkihuivin kaulalleni sidottavaksi. Muutaman vaihtoehdon kokeilun ja siskolleni soiton jälkeen päädyin tällaiseen huiviin.

1945321.jpg 

Alustavavasti olen suunnitellut, että voisin liittää tämän huomenna töihin pukemani vaatteiden asusteeksi. Mikäli aikomaani asuvalikoimaan päädyn. Mutta sitä täytyy ensin kokeilla ennenkuin teen lopullisen asun valinta päätökseni.