Nyt on koittanut muutokseni paljastumisen aika. Tätä muutosta olin siis miettinyt jo pidempään ja nyt koin, että sen on aika toteutua. Ja täytyy sanoa, että vaikka muutos aikaisempaan verrattuna on nyt huomattavasti erilainen ja se välillä hieman arvelluttikin olen siihen nyt enemmän kuin tyytyväinen. 

Tässä siis muutos, jonka koin hankkiessani uudet silmälasit.

Eleettömyydestä

1983125.jpg

Räväkämpään tyyliin 

1983141.jpg

Sangan yksityiskohta

1983134.jpg

Kauan aikaa vierähti optikolla eri vaihtoehtoja kokeillessa. Jo optikolle mennessä olin kuitenkin jo päättänyt, että lasit saavat olla aikaisempia lasejani näkyvämmät. Pokien väriksi olin alustavasti suunnitellut turvallista ruskean sävyä, joka kuitenkin toisi muutosta edellisiin verrattuna. Optikon tarjotessa näitä laseja hieman epäröin tummaa mustaa väriä. Optikko ihastui näihin heti ne päälläni nähdessään. Itsekin kyllä tykästyin, mutta en ollut kuitenkaan täysin vakuuttunut. Kun olin saanut suurimman osan vaihtoehdoista karsittua, jäivät nämä ja eräät ruskehtavat jäljelle. Niitä kokeilin usean kerran edestakaisin. Ja lopulta näitä laseja katsellessani huomasin optikon olleen oikeassa. Nämähän sopivat minulle täydellisesti, näytin nuorekkaalta ja muodikkaalta. Toisin kuin niiden ruskeiden lasien kanssa, jotka olivat enemmän täti tyyliä. Vaikka neljälle ihanille ja suloisille lapsosille täti olenkin, en nyt kuitenkaan sentään niin täti täti. Nuorekkuus ja muodikkuus ovat ulkonäössä kuitenkin kaiken a ja o, miksi näyttää vanhemmalta kuin mitä on.

Eilen puolen päivän aikaan sain viestin, että lasini ovat valmiit noudettaviksi. Olin hieman yllättynyt, optikko kun kertoi niiden valmistuksessa menevän noin puolitoista viikkoa. Ajattelin lasien siis olevan valmiit vasta loppuviikolla, mutta sainkin ne jo viikossa. Nyt siis katsellaan maailmaa ja tulevaisuutta uusin silmin. Ja täytyy myöntää, että kyllä se maailma näyttääkin nyt selkeämmältä laseilla, joilla näkee entistä paremmin. Hieman vahvuuksia kun piti lisätä.  

Ainoat henkilöt, jotka uudet lasini ovat huomanneet ovat tähän mennessä olleet äitini ja siskoni poika, joka on viettänyt meillä nyt syyslomaansa. Isä ei laseja huomannut eikä niitä ole kommentoinut. Äitini mielestä lasit ovat upeat. Ja vaikka muut eivät niistä pitäisikään, niin pääasiahan on että itse tykkää. Minähän niiden kanssa ylpeänä elän päivästä toiseen.