Sain eilen tilaamani poolokauluksisen paidan. Harmaalla pohjalla ihanan turkoosin värisiä salmiakki kuvioita. Turkoosi kuuluu lempiväreihini ja aina jotain turkoosin sävyistä nähdessäni huomioni kiinnittyy heti, jokin siinä värissä vain on niin chic.

Tällainen uusi vaatekaappini täyttäjä on. 

1971144.jpg 

Eilen illalla mietin mitä laittaisin tänään töihin päälleni. En ymmärrä, miten tuo asun suunnittelu voikin olla toisinaan niin vaikeaa. Joskus ei tarvitse kuin ottaa vaatteet kaapista, kun suunnitelma on jo valmis. Joskus taas tuntuu ettei kaapissa ole muka mitään päälle laitettavaa (useimmiten näin, vaikka olisitkin juuri ostanut kasan vaatteita). Mutta joskus, kuten eilen minulle kävi niin, että monesta vaihtoehdosta olisi pitänyt valita sopivin yhdistettäväksi valkoisiin harmaaraidallisiin suoriin housuihin. Yllättäen valinta osoittautuikin vaikeaksi, kun kaikki vaihtoehdot näyttivät hyviltä. Jokaisessa oli jokin plussa. Monen pukemisen, riisumisen ja taas pukemisen, riisumisen jälkeen valinta tuli tehdyksi.

Ilta siinä kyllä taasen venähti yli puoleen yöhön. Siitä huolimatta heräsin pirtsakkana aamulla uuteen päivään, joka olikin työn täyteinen ja ohi yhdessä hujauksessa. Työt uudessa työpaikassani ovat sujuneet todella hyvin. Tehtävää riittää ja tuntuu, että viikko on jo ohi vaikka vasta äskenhän se alkasi. Tällaista työtä tekee oikein mielellään, jossa tekemistä riittää ja työilmapiirikin on hyvä ja rento. Töihin on mukava mennä, kun sitä ei tarvitse tehdä hampaat irvessä. vaan hymyssä suin. Ain laulain työtäs tee.