Shoppailutaukoa muutaman viikon pitäneenä suuntasin lauantaina rentouttavalle shoppailu matkalle. Läpi käytiin Mick's, Halonen, VeroModa, H&M, Aukia ja Jim&Jill sekä ClikcShoes. Shoppailukierros läheni jo loppuaan eikä yhtään pussillista vaatetta ollut löytynyt. Minä, joka yleensä löydän ja haalin vaikka mitä joukkooni, ei onni näyttänyt nyt olevan kovin myöden. Vai liekö sittenkin pitkän tauon jälkeen vain vailla harjoitusta päästä taas shoppailun rytmiin.

Autoa kohti kävellessäni päätin kuitenkin vielä poiketa Mick's:n kautta, jossa päädyin vielä tutkailemaan vöitä. Niistä muutama päätyi sovitukseen ja lopulta yksi ostoskassiin saakka. Ei sittenkään saavuttu kotiin tyhjin käsin.

Vyö by Mick's.

H&M:ssä katselin ja sovitin keltaista mekkoa, johon sen henkarilla nähdessäni ihastuin. Peilailin ja peilailin, mutta en osannut tehdä päätöstä ja niin mekko jäi liikkeeseen henkariin roikkumaan. Kotiin päästyä ja arjen alattua tuo mekko jäi kummittelemaan mieleeni. Ja niin sitten keskiviikkona töiden päätteeksi suuntana Seinäjoen H&M. Jännittyneenä lähestyin paikkaa, jossa mekon olin nähnyt - olisiko se yhä siellä vai oliko joku muu sen jo ominut. Mekko mekolta läpi käyden se oli vielä odottamassa minua. Uudelleen sovittamaan ja mekko lumosi minut. Vaikka alunperin tuo keltainen väri hieman arvellutti, niin mikäpä sopisi näin pääsiäisen alla paremmin kuin keltainen. Loistava löytö oli tehty!

Keltainen mekko pääsiäisen tunnelmiin by H&M.