Viikonloppuna oli pakko päästä ostoksille, etsimään isompaa olkalaukkua. Alkuviikosta kun ohjelmassa oli työpaikan osastokokous Ellivuoren hotellissa, jonne siis tarvitsin tuollaisen tilavan laukun tarvitsemilleni materiaaleille. Aikaisemmin olen jotenkin vieroksunut isoja olkalaukkuja, mutta jostain tuo kiinnostus niihin kuitenkin on nyt kimmonnut.

No lauantaina sitten kiertelimme makutuomarini äidin kanssa Vaasan liikkeitä laukkua etsiskellen. Jotain tiettyä kun kiireessä etsii niin ei vain tahdo löytyä. Väriltään laukun olin ajatellut olevan ruskea, mutta sitten astuimme äidin kanssa Aukian myymälään ja katseeni osui valkoiseen Guess:n laukkuun. Laukku täytti kriteerit joita olin asettanut, jotain pientä "ekstraa" ja kooltaan keskikokoisen luokkaa ei siis mikään jättilaukku. Sain laukun käsiini ja sovittelin sitä aikani ja tarkistin hinnan, joka olikin toinen juttu. En ollut ajatellut käyttää laukkuun mitään huikean suuria summia. Ja tämä sai minut miettimään ostopäätöstäni tarkemmin. Laukku piti jo laittaa varaukseen ja lähdin vielä katselemaan muita vaihtoehtoja.

Mutta jokin vain veti minua tuota valkoista laukkua kohti magneetin tavoin. Lopulta päädyin soittamaan siskolleni (joka hiljaittain oli myös ostanut tyyriimmän laukun) ja häneltä sain seuraavanlaisen kommentin "Olet sen ansainnut". Oikeassahan hän olikin joskus sitä vain täytyy ilahduttaa ja palkita itsensä jollain näinkin suurella asialla.

Tässä siis kuva laukusta, johon varoja on käytetty hetkeäkään katumatta.

Tämän laukun lisäksi löysin tai oikeastaan äitini löysi minulle tämän mekon. Joka tuo mieleen entiset vanhat ajat, mutta jotain ihanan nostalgista tässä mekossa vain on.
 

Vihdoinkin sain nämä taasen postattua, jota siskoni malttamattomana on varmaan jo odottanutkin. Kuten otsikossa mainitsin viikonloppu meni niin lentäen ettei aikaa löytynyt edes koneen aukaisuun. Lauantai ostoksilla ja saunoessa, sunnuntai leipoessa ja muissa kotitöissä sekä pakatessa maanantaina alkavaan osastokokousmatkaan Ellivuoreen. Tarkoitukseni oli sunnuntaina postata nämä ostokset, mutta kun kello lähenteli jo kahtatoista illalla ja aamulla herätys viiden maissa - voi vain arvata kumpi houkutteli enemmän tietokone vai sänky.