Töiden jälkeen päätin suunnata kaupungille ostoksille. Pari päivää sitten postaamani saappaiden kanssa olen ajatellut sopivaksi mustat suorien housujen tyyliset caprit. Näitä yritin sitten etsiskellä, mutta en löytänyt. Ne voisivat sopia noiden saappaiden kanssa täydellisesti yhteen. Parit farkkucaprit löysin sovitettavaksi, mutta ne eivät täysin miellyttäneet, joten saivat sitten jäädä kaupan hyllylle. H&M:stä löysin kuitenkin taasen jotain, nimittäin tällaisen mekon/tunikan.

1917647.jpg 

Päällä tämä mekko/tunika näyttää upeammalta kuin tässä kuvassa nyt, jossa ei tule oikeuksiinsa. Mutta koska käytettävissäni ei ole kuvaajaa täytyy tyytyä tällaisiin otoksiin. Mekkona ehkä enemmän tulen tätä pitämään, sopi hyvin mustien sukkisten ja noiden mainitsemieni saappaiden kanssa yhteen. Olen jo pitkään etsinyt tämän tyylistä paitulia, jossa on korkea hieman laskeutuva kaulus. Nyt on meneillään tällainen kausi, että nuo kaulukset kiinnostavat. Vielä kun tuohon yhdistää ehkä vyön ja pitkät helmet niin se on siinä.  

Tosi pitkän aikaa olen etsinyt itselleni myös mustaa perusjakkua, joka onkin osoittautunut haasteelliseksi tehtäväksi. Vaihtoehtoja kyllä löytyisi, kuten löysin tänäänkin täydellisen mallisen jakun. Mutta sitten tuleekin vastaan tuo mutta eli koko ongelma. Normaalisti 34 on kokoni, joka ei kuitenkaan päde noihin jakkuihin. Kaikki kokeilemani 34 koon jakut ovat olleet minulle liian väljiä. Tämä jakun osto onkin oikea mysteeri, miten jokaikisen valmistajan 34 koon jakut voivat olla niin suuria ja 32 koon jakkua ei sitten löydykään tai en ainakaan minä löydä. Aargh ärsyttävää, kun jokin asia voi olla näin vaikea toteuttaa. Ja vielä enemmän ärsyttää, kun löytää mieluisan vaatteen, joka ei istu lainkaan päällä, koska sopivaa kokoa ei löydy. Jakun etsintä jatkuu odotettua kauemmin.