Eilen lähdin taasen Seinäjoen suuntaan, tällä kertaa tarkoituksenani etsiä joululahjoja. Niitä, kun ei ollut vielä kertynyt. Eikä tämä ostoskierros menestys tuon suhteen ollut, vain yhden lahjan sain ostetuksi jo aiemmin löytyneen yhden lahjan kaveriksi. Tähän mennessä joululahja ostosten saldo on siis kaksi pakettia. Toivottavasi tuo summa kasvaa pian, ettei ostokset jää aivan viime hetkeen.

Joululahjoja ei siis paljon löydetty, mutta löysin jotain muuta, mitä olen joskus aiemmin ihastellut. Tämän kauniin yksilön löysin huoneeni ilmettä ja ilmaa raikastamaan. (Kukan infokortissa nimittäin lukee: Spathiphyllum - Your natural air cleaner eli Viirivehka - sinun luonnollinen ilmanpuhdistajasi).

2085609.jpg 

Citymarketissa satuin kävelemään kukka osaston ohi ja yhtäkkiä katseeni osui tähän viirivehkaan ja sen jälkeen hintaan. Ne nähtyäni ostopäätös oli tehty, tuo upeus lähtisi matkaani vaivaisella kolmen euron tarjoushinnalla. Nyt viirivehka odottelee ylleen suojaruukkua ja paikkansa löytymistä huoneeni nurkista. Ei voi enää muuta sanoa kuin, että ei kauniinpaa voi olla.