Aloitin eilen työt joten hyvästit työttömyydelle ainakin seuraavaksi puoleksi vuodeksi. Vaikka olen ollut töissä vasta kaksi päivää tuntuu ettei aikaa riitä töiden jälkeen enää mihinkään ylimääräiseen. Mukavalta ja mielenkiintoiselta uusi työni vaikuttaa vaikka en varsinaiseen tehtävänkuvaani ole vielä käsiksi päässyt. Tähän mennessä olen tehnyt normaaleja toimistotehtäviä arkistointia ja postitusta yms. Töissä aika on kulunut kuin lentäen ja kun en edelleenkään omista rannekelloa on töissä viivähtänyt hieman pidempään, kun ei ole ollut mitään käsitystä ajankulusta.

Kotiin kun pääsee täytyy syödä, tiskata, katsoa sähköpostit ja blogi, etsiä seuraavan päivän tarvikkeet ja vaatteet valmiiksi yms. yms. ja näiden jälkeen täytyisikin jo suunnitella nukkumaan menemistä. Myönnän kyllä, että illat ovat venyneet puoleen yöhön ja vähän ylikin ennenkuin unen päästä saa kiinni. Aamut sitten tahtovat olla vaikeita ja elleivät aamut, saattaa töissä iltapäivää kohden väsymys iskeä. Täytyy ottaa itseä niskasta kiinni ja asettaa itselleen nukkumaanmeno aika, kuten lapsille. No eiköhän tämä tästä lähde rullaamaan, kun vain vauhtiin päästään. Joka tapauksessa on ihanaa olla töissä. Aamulla on kuitenkin mukava herätä, kun tietää, että on jotain minkä vuoksi herätä. Kotona on saanut viettää aikaa ihan tarpeeksi ja viikonlopuista varmasti nauttii nyt eri tavalla kuin ennen.

Kuten tuli mainittua illat venyvät ja tässä sitä ollaan edelleen tätä postausta kirjoittamassa. Nythän pitäisi jo olla katsomassa nukkumattia ja huomisen vaatetuskin on vielä miettimättä. Saas nähdä mitä tästä tulee. Nyt äkkiä pois koneelta unten maille.