Perjantaina vietimme työpaikan salaisia pikkujouluja. Salaiset pikkujouluista teki kohteen arvoituksellisuus, jota meille ei suostuttu paljastamaan monista yrityksistä huolimatta. Mutta se tekikin päivästä jännittävämmän. Kun tuli aika suunnata tuota salaperäistä kohdetta kohti, istuimme koko porukka linja-autossa jännittyneenä, minne matkamme johtaa. Seikkailun jälkeen päädyimme Kestikievariin viettämään viikinki aiheisia pikkujouluja. Teeman mukaan saimme yllemme viitat ja kypärän ja tarjolla erilaista lihaa, kanaa ja kalaa, salaatin ja uuniperunan kera sekä jälkiruoaksi jäätelöä. Eikä toki sovi unohtaa juomia (alkoholipitoisia tietenkin), joilla tuon kaiken huuhtelimme alas. Vaikka kohteeseen päästyämme olin alussa hieman pettynyt, osoittautui ilta kuitenkin loistavaksi yhdessä oleskeluksi. Hauskaa oli ja naurua riitti!

Pikkujouluista, kun on kyse täytyihän sitä sitten laittaa parempaa päälle. Upean kokonaisuuden mielestäni juhlaan löysinkin, vaikka kyllä sitä tuli koko keskiviikko ilta kierreltyä kaupoissa, yläosaa etsimässä aiemmin ostamani hameen kaveriksi. Ja tapani mukaan innostuin ostamaan kyllä muutakin kivaa. En millään malttanut jättää niitä yksilöitä rekkeihinkään roikkumaan.

Tämä asukokonaisuus ylläni suuntasin kohti pikkujouluja. Ja kuten kuvista huomaatte päivän värinä olivat violetti ja musta.

Bolero H&M:stä
2104589.jpg

Toppi H&M:stä
2104600.jpg

Hame ModaAukiasta
2104606.jpg

Rannekoru H&M:stä
2104673.jpg

Ja koko kokonaisuus yhdessä.
2104686.jpg

Myös nämä yksilöt suorastaan huusivat päästä mukaani.

Rannekoru H&M liikkeestä
2104690.jpg

Paita (ruskea) myös H&M liikkeestä
2104699.jpg

Kuvien värisävyt eivät vastaa ihan luonnollisia sävyjä. Sen verran kiireellä tuli nuo kuvat otettua edellisenä iltana, ennen pikkujouluihin menoa.

Kassalle meno jännitti, ettei vain tarvitse itseään ihan kipeäksi maksaa, mutta onneksi tuotteet olivat edullisia. Ihme kyllä, sillä usein katseeni kohdistuu aina kalleimpiin tuotteisiin. Mutta kerrankin näin päin.