Sain viikonloppuna vihdoinkin noin pari vuotta sitten aloittamani kudonta työni valmiiksi. Käsistään taitavan siskoni innostamana aloitin tekemään itselleni boleroa, jollaisen siskoni itselleen oli jo tehnyt. Käsityöt ovat kyllä mukavaa puuhaa kunpa sitä vain hallitsisi tuon jalon taidon. Boleroa tehdessä tarvitsin siskoni apua vähän väliä. Ja auta armias jos silmukkakin vain putosi puikoilta niin hukassa oltiin, tuossa tilanteessa auttavia käsiä tarvittiin. Mutta toisinaan kun vauhtiin pääsi niin kyllä sitä jotain aikaiseksi saikin pikku hiljaa. Hiljaahan hyvä tulee. Suhteellisen helppo käsityö tämä bolero oli, mitään kovin haasteellisen vaikeaa en voisi edes kuvitellakaan tekeväni. No mutta valmista tuli ja tässä tulos.

1869376.jpg
(Kuva takaa)

Ei varmasti siskoni tekemän veroinen, mutta tyytyväinen silti olen. Taidan kuitenkin pysyä tästä huolimatta shoppailu puolella ja hankkia vaatteeni edelleen suoraan kauppojen hyllyiltä. Jos joutuisin itse valmistamaan vaatteeni, niin kauan joutuisin olemaan ilman ennenkuin saisin valmista aikaiseksi.  

Käsityöt jääköön sen taidon hallitseville. Ehkä sitä taas joskus innostun jotain kokeilemaan, mutta en nyt ihan vähään aikaan kuitenkaan.