Eilen päätin tekaista taasen jälkiruokaa, että saa hieman suuta makeaksi pääruoan jälkeen. Tämä jälkiruoka on mukaelma moussea ja rahkaa. Sain ajatuksen jälkiruokaan, kun näin hedelmäkorissa persikoita, jotka eivät olleet menneet kaupaksi ja täytyihän nuo saada käytettyä ennenkuin pilaantuvat. Tällaisen jälkkärin sain aikaiseksi.

Vanilla-tuorejuusto-persikka jälkkäri  

1670421.jpg

Kuten nimikin jo kertoo sisältää tämä jälkkäri vaahtoutuvaa vanillaa (Flora), maustamatonta tuorejuustoa (Creme Bonjour) sekä persikoita.  Vaahdota flora vanilla. Vatkaa tai sekoita joukkoon tuorejuusto sekä paloitellut persikat. Laita jälkiruoka pakastimeen vähäksi aikaa tai jääkaappiin odottamaan tarjoilua.  

Hätäinen kun olin en huomannut jättää yhtään persikan palaa koristeeksi. Olisi varmasti antanut paremman kuvan jälkkäristä, mutta eiköhän se nyt näinkin mene. 

Ai niin sain tänään H&M:ltä tilaamani paketin, jonka sisältöä en ihan vielä pääse esittelemään. Kun en ole ehtinyt kuvata näitä tuotteita, mutta yritän saada sen piakkoin tehdyksi. Niin pääsette taas kurkkaamaan vaatteita, jotka täydentävät vaatekaappiani, joka muuten olisi jo siivouksen tarpeessa. Hieman on tullut vaatteita sinne vain "heiteltyä" ja taitaapa se kaivata jo inventaariotakin. Saas nähdä koska pääsen tarttumaan tuohon hommaan.